עליה במשקל

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

12/05/2013 | 15:00 | מאת: ANN

שלום, אני בת 23 וסבלתי בשנים האחרונות מתת משקל, הייתי מאוד רזה. בחצי השנה האחרונה סוף סוף הצלחתי לעלות 6-8 ק"ג וצריכה לעלות עוד קצת, אך הבעיה היא שהעלייה במשקל לא נראת לעין בכלל, כל הקילוגרמים הלכו לבטן ולתוסיק, כאשר רגליים, ידיים ופנים נשארו ללא שינוי. האם זו בעיה, האם המשקל לא אמור "להתפזר" שווה בגוף, או אולי אני צריכה לעשות איזשהי התעמלות? מה הפתרון לזה, תודה

12/05/2013 | 15:26 | מאת: גלית אלדרוטי

שלום לך ANN, כל הכבוד על הצלחתך לשקם את המשקל. המשקל שעולה מתחלק בד"כ בכל אזורי הגוף אך לא בו בזמן. כלומר, ייתכן מצב בו בהתחלה זה ייראה באזור מסוים ובהמשך באזורים נוספים. בסופו של תהליך המשקל יגיע לכל אזורי הגוף, גם לפנים.כאשר המצב הגופני משתפר אפשר בהחלט לשלב התעמלות מעצבת לעיצוב הגוף. את האישור לכך מומלץ לקבל מדיאטנית. בהצלחה!

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה