כדורי הרזיה

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

05/05/2013 | 21:22 | מאת: ד

שלום, אני בת 27 ובריאה :) גובהי 163 ס"מ ושוקלת 65 ק"ג. קשה לי להתמיד בדיאטה/ תפריט מתוכנן. הייתי שמחה לדעת אם יש כדורי הרזייה שמתאימים לגיל והמשקל שלי (אני מעוניינת להוריד עד 10 ק"ג...) , כמובן בלי תופעות לוואי מוזרות ושבאמת עובדים. יש דבר כזה, או שזה לא מומלץ להתחיל עם זה? תודה רבה !

06/05/2013 | 16:53 | מאת: גלית אלדרוטי

שלום לך ד, לצערי, אינני מכירה כדורי הרזייה מהסוג שאת מציינת, ואכן אינני ממליצה להתחיל עם כדורים. מאחר ואת רוצה לשמור על משקלך לכל החיים, אין ברירה, השינוי חייב לבוא מבפנים. האם ניסית בעבר קבוצת תמיכה להרזייה?

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה