שאלה כללית על מאזני קלוריות

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

18/04/2013 | 19:48 | מאת: גיא

שלום, יש לי שאלה הבנתית כללית. נגיד שאני מתאמן קבוע וסובל מעט מעודף משקל ורוצה לרדת וכל התנאים לירידה במסגרת האימונים מתקיימים והשאלה שלי היא רק על תזונה. נאמר שהקצב חילוף חומרים שלי הוא 2000 קלוריות ליום +\- קראתי שאם מכניסים לגוף 1600 קלוריות ליום ההרזיה תהיה יותר יעילה מאשר אם אני אכניס 1200 קלוריות ליום. האם זה נכון? מה ההיגיון?

21/04/2013 | 15:23 | מאת: גלית אלדרוטי

שלום ל ךגיא, אם הינך מתאמן אני ממליצה לך לפנות לדיאטן/ית ספורט המתמחה בתזונת ספורט לשם התאמת תפריט אישי שיסייע לך לרדת במשקל בשילוב הפעילות הגופנית. בהצלחה!

21/04/2013 | 17:06 | מאת: גיא

זה לא מה ששאלתי אני רוצה לדעת לידע כללי

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה