הורדת במשקל

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

07/04/2013 | 17:57 | מאת: מיכל

שלום רב, אני חמישה חודשים לאחר לידה שוקלת 79.7 גובה 1.62 מטר בדיאטה כבר חודשיים וחצי והצלחתי להוריד רק 2.400 ק"ג ועכשיו המשקל לא יורד ואני לא מבינה מה אני עושה לא בסדר. אני אוכלת לפי החישוב שלי בין 1200 קלוריות ל-1400 קלוריות ביום ,בימי שישי שבת אוכלת קצת יותר ועושה הליכה 5 פעמים בשבוע 40 דקות עד שעה . מה לא בסדר? למה אני לא יורדת במשקל? תודה .

08/04/2013 | 17:02 | מאת: גלית אלדרוטי

שלום לך מיכל, ראשית, מזל טוב! נשמע שאת עושה את הדבר הנכון - אכילה מבוקרת ופעילות גופנית קבועה. באמת לא ברור ומתסכל... אך אין לי כל דרך לסייע לך מבלי שאדע את הנתונים.מיכל,לפני כל פתרון שאציע, אני ממליצה לך לערוך בדיקות דם, לוודא שתפקוד בלוטת התריס שלך תקין ושהכל בסדר.חשוב לדעת גם האם את מניקה. הנקה משפיעה על תהליך ההרזייה. לאחר מכן, אמליץ לך לפנות למסגרת מקצועית: או לדיאטנית קלינית, לשם קבלת הנחיות ותפריט אישי בריא ומאוזן. או למסגרת תומכת, כגון התוכנית שלנו, להצטרף לקבוצת תמיכה באזור מגורייך. תקבלי הדרכה מקצועית ותומכת מאת מנחה שבעמה ירדה במשקל אצלנו ושומרת עליו מזה שנים. תיפגשי פעם בשבוע עם קבוצת תמיכה בה יושבים אשים המתמודדים בדיוק כמוך עם עודף משקל. להלן קישור לאתר שלנו: http://www.dieta-club.co.il/. את מוזנת לבחור קבוצה נוחה לך ולהגיע למפגש הכרות ללא התחייבות. פרטים מלאים תוכלי לקבל ב: 1-800-601601. אני מאחלת לך הצלחה רבה!

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה