דחוף

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

03/04/2013 | 01:00 | מאת: אדם

אני חייב להוריד לפחות 10 קילו תוך חודשיים בשביל אירוע כלשהו, המשקל שלי 76, גובה 1.64, גיל 18.

04/04/2013 | 11:57 | מאת: קארין

אם אתה רוצה בצורה טבעית אני ממליצה לך על תזונה נכונה וספורט ואתה יכול לשלב גם אנזמי עיכול טבעיים ללא תופעת לוואי של סופהרב הם יסייעו לך בעיכול תקין.

04/04/2013 | 14:57 | מאת: גלית אלדרוטי

שלום לך אדם, צר לי, אך ירידה כזו מהירה במשקל עלולה לסכן את בריאותך ואין לנו כל ידע כיצד לעשות זאת ולהשאירך בריא. אני ממליצה לך לפנות לדיאטנית על מנת לקבל תפריט הרזייה אישי שיתאים לסדר היום שלך ולהעדפות התזונתיות שלך, ובשילוב עם פעילו תגופנית קבועה תגיע למטרה שלך בצורה שפויה. בהצלחה!

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה