כדורים משלשלים

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

28/03/2013 | 22:48 | מאת: בדוי

שלום אני התחלתי לקחת כדורים משלשלים על מנת להרזות, כבר יומיים שאני לוקחת (לקסיןFORTE) ואני לא משלשלת, אני לוקחת שני כדורים ועד עכשיו לא קרה ששלשלתי. בנוסף, כשהלכתי לבית המרקחת שאלו אותי אם הכדורים הם בשבילי ועניתי שהם להורים שלי, והרוקחת אמרה שזה משנה בגלל הפרש הגילאים. ברצוני לדעת למה אני לא משלשלת, וכמה כדורים ביום אני יכולה לקחת ומתי. תודה רבה

29/03/2013 | 11:43 | מאת: adi

הכדורים המשלשלים הם מסוכנים כי הם גורמים להתמכרות וממליצה להפסיק. עדיף לרזות בדרך בריאה.

02/04/2013 | 11:37 | מאת: גלית אלדרוטי

שלום לך, כדורים משלשלים מסוכנים לבריאותך ובוודאי לא מרזים! בסופו של דבר מאבדים נוזלים רבים והגוף עובר אצירת נוזלים כדי להתמודד עם כך. לרוב חשים נפיחות ואף עלייה במשקל!אם ברצונך לרזות, אני ממליצה לעשות זאת בדרך שפויה ובריאה, תוך כדי רכישת הרגלי אכילה נכונים לך שישרתו אותך לתמיד... בהצלחה!

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה