פופקורן, יכול להוות תחליף לאורז/תפו"א/לחם וכו'?

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

27/03/2013 | 23:30 | מאת: דן

הרבה פעמים אני מוצא את עצמי לא רעב ולא מסוגל לאכול אורז וכד' לכן השאלה שלי האם הפחמימות של הגרעיני תירס הן מורכבות או פשוטות והאם זה יכול להוות תחליף? אלו הם הערכים של זה: אנרגיה 380 קל חלבונים 12.0 גרם פחמימות 80.8 גרם שומנים 4.2 גרם נתרן 10.0 מ"ג אם לא, אילו פחמימות מורכבות אני יכול לאכול בתור נשנוש(או לפחות לא משהו כבד כזה) כי אני רוב הזמן לא כל כך רעב וחסרות לי פחמימות מורכבות(אני מתאמן) תודה רבה!!

28/03/2013 | 11:19 | מאת: גלית אלדרוטי

שלום לך דן, טוב ששאלת. אכן כן, תירס מכיל פחמימות מורכבות (ולא פשוטות)ובהחלט יכול להוות תחליף פחמימות מצויין.בהצלחה! חג שמח!

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה