כיצד אוכל לרדת במשקל?

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

26/03/2013 | 22:40 | מאת: אלון

שלום, אני נער כבן 17 וסובל מעודף משקל של 7-8 קילו פחות או יותר. רציתי לשאול האם תוכלי לחבר לי תפריט תזונה שאם אפעל על פיו אני אוכל לרדת במשקל? אשמח מאוד אם כן. תודה

28/03/2013 | 10:58 | מאת: גלית אלדרוטי

שלום לך אלון, אשמח מאד לסייע לך לרדת במשקל אך כדי לעשות זאת נכון יש להתאים לך תוכנית אישית על פי סדר היום שלך, ההעדפות הקולינריות שלך, מצבך הרפואי ועוד. לכן אני ממליצה לך לפנות לדיאטנית בקופ"ח ולקבל ממנה תוכנית אישית, להיות אצלה במעקב שקילה בהמשך התהליך. אני מזמינה אותך גם להכיר את התוכנית שלנו: הרזייה בטוחה ובריאה במסגרת קבוצת תמיכה. להלן קישור לאתר שלנו: http://www.dieta-club.co.il/ אתה מוזמן לבחור קבוצה באזור מגוריך, להגיע למפגש הכרות ללא התחייבות ולהתרשם מהשיטה, מהקבוצה והמנחה.פרטים מלאים ב-1-800-601601. בהצלחה וחג שמח!

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה