נפילה!!

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

24/03/2013 | 10:09 | מאת: אני

שלום, אני לא בעודף משקל, ואף שומרת על תזונה נכונה ובריאה- 6 ארוחות כל 2-3 שעות, אולם אמש הייתה לי נפילה רצינית- אכלתי כ 900 גר' שקדים ואגוזים קלויים, 6 תמרים יבשים מסוג מג'הול(הענקיים) עם עוד מלא מלא שקדים ואגוזים, עוד כ- 500 גר' חלבה, 3 גביעי גבינה 5% עם דבש, לחם, ומה לא... וזה לאחר שאכלתי מסודר כל היום (כל האכילה הנ"ל הייתה בפרק זמן קצר לפניי השינה). נכון, אלו אומנם מזונות בריאים, אך התחושה היא נוראית אני מרגישה שכמות הקל' שאכלתי מספיקה לכל השבוע. מה לעשות? כיצד להמשיך הלאה? האם להמשיך לאכול רגיל למרות התחושה הכבדה, או לקזז? (במיוחד שיש עוד חג לפנינו). תודה רבה.

24/03/2013 | 17:02 | מאת: גלית אלדרוטי

שלום לך אני, את מתארת כאן התקף אכילה, או בולמוס בשפה המקצועית, ואכן התחושה לאחריו היא נוראית! אין דרך קלה יותר לתאר זאת. אינני יודעת אם זו פעם ראשונה שלך או שיש לך נטייה לכך מידי פעם. בכל אופן, המלצתי לך היא לחזור מייד לשגרת האכילה שלך. כל ניסיון לקזז יביא להנהלת חשבונות שבד"כ לא נגמרת...יש לך בסה"כ תוכנית אכילה מאד בריאה ומסודרת. רק זה ייתן לך כעת שקט. חג שמח ובהצלחה!

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה