הרזיה

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

18/03/2013 | 20:01 | מאת: ויקי

שלום אני בת 27,גובה 1.50 ושוקלת 75 ק"ג התחלתי תפריט דיאטה של 1000 קלוריות ביום .בכמה זמן אני יכולה להוריד 25 ק"ג ללא פעילות ספורטיבית?האם דבר אפשרי?...כמוכן איך אני יכולה לדעת כמה קלוריות הגוף שלי שורף ביום ללא פעילות ספורטיבית? תודה

20/03/2013 | 21:53 | מאת: גלית אלדרוטי

שלום לך ויקי, בהחלט מובן הרצון שלך לדעת לוח זמנים. אך האמת שלא ניתן לחזות זאת מראש, כיוון שקצב ירידה במשקל תלוי במספר גורמים ומשתנה מאדם לאדם. למשל, תלוי בגיל, בהיסטוריית הדיאטות שלך, במידת הפער הקלורי שנוצר לעומת מה שאכלת קודם לכן, בקצב חילוף החומרים שלך (כמה קלוריות הגוף שורף המנוחה...) ועוד...ברור שאם אכלת יותר מ-1000 קלוריות/יום לפני כן את תרדי במשקל.הדבר אפשרי ללא פעליות גופנית בשלב ראשון אך לא לאורך זמן. בשלב מסוים ,נתקעים, הגוף מתאזן בצריכת הקלוריות והוצאתן, וחייבים לשלב פעילות.את שואלת למעשה כיצד ניתן לדעת מהו המטבוליזם שלך - את קצב חילוף החומרים שלך.ניתן לדעת זאת בבדיקת RMR (בדיקה ממוחשבת של קצב חילוף החומרים). גם אצלנו ניתן לעשות זאת. להלן קישור לאתר שלנו:http://www.dieta-club.co.il/ פרטים מלאים ב-1-800-601601. בהצלחה!

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה