כדורים לדיכוי הרעב

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

14/03/2013 | 21:21 | מאת: חן אזולאי

שמי חן אני שוקל 65 70 קילו גובהי 1.70 אני מנסה לעשות דיאטה ואני לא יכול כל כך אני שבוע מנסה לעשות וכל הזמן הרעב תוקף אותי ואני חשבתי לקחת כדורים נגד דיכוי התאבון האם זה כדאי ואפשרי?

17/03/2013 | 12:20 | מאת: גלית אלדרוטי

שלום לך חן, אכן רעב הינו האויב הגדול של ירידה במשקל. אנו מאמינים שכדי לרזות צריך לאכול, ובוודאי לא להיות רעב! אם ברצונך לעשות שניוי אמיתי בהרגלי באכילה שלך ולרזות בדרך בטוחה ובריאה אני מזמינה אותך להכיר את התוכנית שלנו. אצלנו תקבל תוכנית אכילה מסודרת, 6 ארוחות ביום, אוכלים כל 3 שעות מכל קבוצות המזון, הכל בתדירות ובמינון הנכונים.פעם בשבוע נפגשים עם קבוצת התמיכה, בה יושבים אנשים המתמודדים בדיוק כמוך עם עודף משקל ומנסים לשנות הרגלים. לקבוצה יש מנחה שבעצמה ירדה במשקל בתוכנית ושומרת עליו מזה מספר שנים. להלן קישור לאתר שלנו: http://www.dieta-club.co.il/, כנס ובחר את הקבוצה הנוחה לך.אתה מוזמן למפגש הכרות, ללא התחייבות, ובסופו תחליט האם להרשם או לא.פרטים מלאים ב-1-800-601601. בהצלחה!

21/03/2013 | 16:03 | מאת: גידי

אלא מנסה לשווק את שיטתה - יש להניח בתשלום. אז חן יקר, הנה תשובה לא מקצועית: כדורים נגד תיאבון ידועים כמזיקים מאד! שבוע של נסיון דיאטה זה מעט מידי, המשך לנסות, למשל: תאכל רגיל, אבל הורד מהכמויות. תאכל רגיל - אך פחות מאכלים מתוקים או עם שומן. הוסף פעילות פיזית - הליכה וכדומה - יומיומית. אם אחרי חודש לא חל שינוי בכלל במשקלך - כדאי לפנות למישהו, דיאטן/נית, וכד'

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה