תואר ראשון זה שוליה,לא נחשב

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

13/03/2013 | 15:14 | מאת: עמית

בכלל כל תעשיית הדיאטה זה ישראבלופ,יש נשים שכבר היו ב30 קורסי דיאטה וכל קורס עולה המון ללא אחריות, לעניין המאמר,בקיץ בחוץ אכן חייבים לשתות והרבה,אך שטיפת מוח של כל מיני מומחיות מטעם עצמם,גרמה למראה ההזוי של נשים הנמצאות כל היום במזגן והן עם בקבוק מים צמוד בחרדת קודש, אוחצ'ות ,תבינו -מים שותים בהתאם לצורך מדד מועיל זה צבע השתן, יש המון בעיות בכליות כתוצאה משתיית יתר ,זה הפך למגפה בקרב נשים צעירות,בבדיקת איסוף שתן של 24 שעות מעל 2 ליטר מחייב ברור האם שותים יותר מדי,מעל 4 ליטר זה כבר פתלוגי וזה קורה די הרבה בעקבות טרנד הבקבוק הצמוד גם בחורף

13/03/2013 | 15:50 | מאת: גלית אלדרוטי

שלום ל ךעמית, אכן שתיית יתר הינה מסוכנת אך אין זה קורה בשתיית 4 ליטר אלא הרבה יותר מכך. הסכנה אגב היא לא במראה ההזוי אלא בשטיפת מינרלים מהגוף (התסמונת קרויה: "הרעלת מים"). כל אחד יכול לדעת האם שותה מספיק לפי צבע השתן שלו. זה המדד הנכון ביותר. הצבע צריך להיות בהיר עד שקוף. ברגע שהוא צהוב -צהוב כהה משמע שלא שותים מספיק. גם בעניין זה, הכל במידה...!

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה