בריחת סידן

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

24/02/2013 | 16:10 | מאת: ליאת

אל גלית שלום רב!!!! אני בת 57 משקלי 59 הגובה שלי הוא 1.53 .אני שומרת על משקלי זה בזכות הפעילות הגופנית שאני עושה כל יום ,כל יום אני שוחה 50 דקות , ועושה הליכה שעה וחצי , א- לשמור על משקלי ב-יש לי בריחת סידן . הבעיה שלי שאני כל הזמן רעבה לא משנה מה שאני אוכלת בארוחה . המבנה של הגוף שלי שונה בפנים ובחזה אני רזה . כל השומן שלי הוא בבטן ובמותניים .אסור לי לעלות במשקל .מודה לך ליאת

26/02/2013 | 16:09 | מאת: גלית אלדרוטי

שלום לך ליאת, את מתארת אורח חיים נפלא מבחינת פעילות גופנית, גם למשקלך וגם לנושא הסידן.ייתכן ואינך אוכלת נכון ולכן סובלת מרעב. אין כל סיבה לרעוב, גם כאשר יורדים במשקל או שומרים עליו. אני מזמינה אותך אלינו, ללמוד לאכול נכון ולשמור על המשקל התקין בבריאות טובה וללא תחושת רעב. להלן קישור לאתר שלנו: http://www.dieta-club.co.il/. בחרי את קבוצת התמיכה הקרובה לאזור מגורייך, בואי למפגש הכרות ללא התחייבות. תהני מתוכית אכילה בריאה ושפויה ומתמיכה ללא הפסקה של קבוצת תמיכה ומנחה שבעצמה ירדה אצלנו במשקל ושומרת עליו שנים רבות. פרטים מלאים ב-1-800-601601. בהצלחה!

26/02/2013 | 16:19 | מאת: גלית אלדרוטי

שלום לך ליאת, את מתארת אורח חיים נפלא מבחינת פעילות גופנית, גם למשקלך וגם לנושא הסידן.ייתכן ואינך אוכלת נכון ולכן סובלת מרעב. אין כל סיבה לרעוב, גם כאשר יורדים במשקל או שומרים עליו. אני מזמינה אותך אלינו, ללמוד לאכול נכון ולשמור על המשקל התקין בבריאות טובה וללא תחושת רעב. להלן קישור לאתר שלנו: http://www.dieta-club.co.il/. בחרי את קבוצת התמיכה הקרובה לאזור מגורייך, בואי למפגש הכרות ללא התחייבות. תהני מתוכית אכילה בריאה ושפויה ומתמיכה ללא הפסקה של קבוצת תמיכה ומנחה שבעצמה ירדה אצלנו במשקל ושומרת עליו שנים רבות. פרטים מלאים ב-1-800-601601. בהצלחה!

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה