פעילות ספורט

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

25/01/2013 | 01:58 | מאת: מנשה

שלום לך גלית אני עושה דיאטה ומשקלי 120 בגובה 180 לערך רציתי לדעת אילו פעילות ספורטיביות עלי לעשות מלבד הליכה? קפיצה בחבל שורפת באמת הרבה קלריות,היא בריאה לגב וכו'?

12/02/2013 | 16:10 | מאת: גלית אלדרוטי

שלום לך מנשה, הליכה היא הפעילות הגופנית המומלצת ביותר גם לבריאותך וגם לשם הרזיה. קפיצה על חבל אכן שורפת שומן אך קשה להתמיד בה לאורך זמן. לעומת זאת, הליכה במשך שעה הינה אפשרית בהחלט. מתחילים עם פחות ועולים בהדרגה עד שעה.הקצב המומלץ: 6 קמ"ש. בהצלחה!

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה