אוכלת נכון מתאמנת ולא מורידה במשקל

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

24/01/2013 | 20:13 | מאת: מאיה

שלום, אני בת 31 , 171 משקל 68 עם שני ילדים. עד ההריון השני הייתי 64 ואני לא מצליחה לחזור לזה. אני אוכלת נכון (בוקר,ביניים, צהריים וערב) אוכלת הרבה ירקות, פחות פחמימות, אוכל אפוי ולא מטוגן ועושה ספורט כשלוש פעמים בשבוע כולל הליכות /אירובי וחיטוב . מידי פעם בערב גונבת משהו טעים קטן כגון כמה קוביות שוקולד. הבעיה שאני לא מצליחה לרדת במשקל אלא עולה, אני לא מבינה למה, לא מספיק שאני אוכלת קצת , בריא ואף עושה ספורט? מה יכולה להיות הסיבה שנתקעתי במשקל, אני כבר שנתיים אחרי הלידה . בבבקשה עזרה

12/02/2013 | 16:07 | מאת: גלית אלדרוטי

שלום לך מאיה, אכן נשמע מתסכל ולא צודק... :-)אך יש לזכור כי הינך בעודף משקל קטן מאד, ולעתים זה בדיוק העודף שכל כך קשה להוריד. על פניו נשמע שאת נוהגת נכון, אך כדי לרדת במשקל יש לאכול פחות ממה שאכלנו עד כה. האם אכן את אוכלת כיום פחות ממה שנהגת לאכול?

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה