בצק סיגרים - 0.5 % שומן, מתוכם 0% רווי...מה הקאטש?

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

17/01/2013 | 19:22 | מאת: שרון

הי, גיליתי להפתעתי את הערכים של בצק הסיגרים הקפוא בסופרים (כל מיני חברות) ובכולם אחוז השומן ממש נמוך. 221 קלוריות, פחמימות 47 חלבונים 7.2 שומנים 0.5% מתוכם 0% רווי כולסטרול 0 נתרן 450 האם גיליתי את אמריקה? (בתנאי שלא מטגנים בשמן עמוק אלא אופים/ מטגנים קלות במחבת שרק מרססים בשמן?) כי אם זה סביר מבחינת ערכים תזונתיים - יש לי המון המון רעיונות למתכונים... תודה! שרון

20/01/2013 | 16:44 | מאת: גלית אלדרוטי

שלום שרון, אכן כן, גילית אמריקה! הפעם אין קאטצ' :-) זה בצק המזכיר בצק פילו שהוא גם כן דל שומן. את מוזמנת להתפרע... בהצלחה!

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה