תזונה נכונה לנפגע שבץ מוחי

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

11/01/2013 | 01:31 | מאת: דויד

שלום, אשמח לדעת אילו מאכלים ניתן ורצוי לאכול לנפגע אירוע מוחי כמו כן תזונה נכונה יומיומית. תודה מראש.

14/01/2013 | 16:48 | מאת: גלית אלדרוטי

שלום דויד, לארוע מוחי בפני עצמו אין הנחיות תזונתיות ייחודיות. במידה ויש השלכות רפואיות או מחלות רקע שהובילו לארוע אזי תיתכנה הנחיות תזונתיות ייחודיות. למשל, יתר לחץ דם יכול לגרום לארוע מוחיויש הנחיות תזונתיות ליתר לחץ דם. יש הרבה מה לומר על הנחיות כלליות לתזונה נבונה וקשה לתת כאן במספר מלים. אני ממליצה לך להגיע להרצאות בנושא או להגיע לשיחה עם דיאטנית קלינית. בהצלחה!

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה