קלוריות בארוחת בוקר

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

03/01/2013 | 11:50 | מאת: הדר

שלום אני בת 22 שוקלת 90 קילו אני צריכה לעשות דיאטה התחלתי לאכול(כבר שבוע) כל יום עד 1300 קלוריות ביום ובבקר יוצא לי הארוחת בוקר קרוב ל 500 קלוריות : לחם מוכן עם מילויים (גבינה צהובה(לפעמים טונה (ביצה וכו).וכו רשום שזה 350 קלוריות ואני אוכלת גם קצת עגבניות שרי ויוגורת שזה 57 בקיצור עד סוף היום אני בערך ב 1200 1300 קלוריות השאלה אם החלוקה של הקלוריות חשובה כי בבקר יוצא לי לאכול די הרבה קלוריות.???

10/01/2013 | 17:03 | מאת: גלית אלדרוטי

שלום לך הדר, חשוב לחלק את מכסת הקלוריות על פני היום ולאכול מספר פעמים, הטוב ביותר כל 3 שעות, סה"כ 6 ארוחות ביום (3 עיקריות ו-3 ביניים).צריכה מוגברת בשעות הבוקר אינה בעייתית כלל.אך אני מציעה לך להנות משקט בנושא ולאכול בצורה מסודרת כפי שאנו מציעים במקביל גם תרדי במשקל בצורה בריאה. בתוכנית שלנו תקבלי הדרכה מסודרת לגבי תפריט וגיוון המזון, ותהני מתמיכה קבוצתית, כי ביחד זה הרבה יותר קל. את מוזמנת למפגש הכרות ללא התחייבות בקבוצה הנוחה לך. כנסי לאתר שלנו ובחרי קבוצה באזור מגורייך: www.dieta-club.co.il. בהצלחה!

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה