ביגלך

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

27/12/2012 | 13:32 | מאת: יעלי

מה עדיף לאכול בשביל הכייף גלידה של קילו או חבילת ביגלך ללא שומן מחיטה מלאה אני יודעת שזה לא ברים אבל רק עם אפשר לענות לי מה יותר משמין

31/12/2012 | 17:51 | מאת: גלית אלדרוטי

שלום לך יעלי, האמת שרק את יודעת מה עושה לך כיף... גלידה אכן עתירת שומן וסוכר ולכן מכילה יותר קלוריות מאשר בייגלה דל שומן. אני ממליצה לאכול גם מזה וגם מזה בכמויות סבירות. האם באמת קילו גלידה עושה לך כיף? אולי גם פחות יספק אותך. כדאי לבדוק. אפשר לאכול הכל גם כשרוצים לרזות, תלוי רק במינון ובתדירות.בהצלחה!

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה