רגליים שמנות

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

16/11/2012 | 08:11 | מאת: Meni

שלום יש לי אחות שעוד חודש מתחתנת ויש לה רגליים ממש גדולות היא עושה דיאטות לא אוכלת כלום ועושה כל יום הליכות ועדיין הרגליים גדולות והיא בקושי מרזה אבל הגוף לעומת הרגליים קטן היא נכנסת לדיכאון מזה בעיקר אחרי שאמרתי לה שזה המבנה שלה האם יש דרך טבעית להוריד את זה או שיטה להרזיה בטוחה תוך חודש ואולי עם זה יבואו הרגליים ???

19/11/2012 | 14:20 | מאת: גלית אלדרוטי

שלום לך מני, ראשית, מזל טוב ושיהיה בשעה טובה! לצערי הרב, אין תהליך הרזייה ייעודי לאיזור מסוים בגוף. כמובן שמומלץ במקביל לאכילה נכונה לעסוק גם בפעילות גופנית וניתן לחטב איזורים שונים בגוף (בטן, ירכיים וכו'). בכל תהליך הרזייה, תמיד, יורדים העודפים מכל איזורי הגוף בהם הצטברו עודפי שומן אך מבנה הגוף נשמר ללא שינוי. כלומר, איזור רחב (במבנה השלדי שלנו) יישאר רחב באופן יחסי לשאר הגוף גם בתום ההרזייה. שאלת האם יש הרזייה בטוחה, אני בהחלט מזמינה את אחותך (אם היא רוצה) לבוא ולהכיר את השיטה שלנו. אצלנו משלבים תוכנית אכילה מאוזנת ובריאה עם תמיכה קבוצתית מידי שבוע. ניתן להיכנס לאתר שלנו ולמצוא את הקבוצה הקרובה לאיזור מגוריה www.dieta-club.co.il. אנו מזמינים למפגש הכרות ללא התחייבות ובסופו ניתן להחליט האם רוצים להצטרף או לא. פרטים מלאים ניתן לקבל ב- 1-800-601601.בהצלחה!

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה