מתי כדי לאכול? כדורים משמינים

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

16/01/2020 | 06:48 | מאת: רמי לוי

אני לוקח כבר חצי שנה כדורים אנטי פסיכוטיים והם גורמים להשמנה. עליתי 12 קילו מאז. כחצי שעה אחרי שאני לוקח אני מתחיל להיות רעב. מה היית ממליצה לאכול כשזה קורה וכמה זמן אחרי הכדור? אשמח לכל עצה תודה

הי, מאחר וזהו פורום כללי אינני יכולה לתת מענה לשאלות פרטיות. בהמלצה פרטנית ניתן להמליץ מה לאכול ,מכיוון שאיני מכירה אותך, אולי יש עוד מחלות נילוות שיש לקחת בחשבון כמו סכרת או שומנים גבוהים בדם וכו...אז צר לי לשם כך תוכל להגיע לפגישה עם דיאטנית בטוחה שתעזור לך. בברכה סיגל

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה