תזונה, עיכול וגורמים לגזים

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

15/12/2019 | 22:37 | מאת: ענת

אני בת 38. בשנים האחרונות אני שמה לב שאני סובלת רבות מגזים. ניסיתי להוריד מהתפריט חומוס, כרובית, חצילים, שעועית ירוקה וזה קצת עזר, אבל האם יתכן שדברים כמו טחינה, ירקות אחרים, מוצרי חלב ושוקולד גורמים לגזים? ומה אפשר לעשות כדי לפתור את העניין?

הי, ייתכן מאוד שמוצרי חלב גורמים לכך. תנסי להפחית ולראות אם יש דיפור. יש לזכןר שכשמפחיתה עשוי להיווצר חסר משמעותי של סידן וחלבונים , בכלל כשתחעלים להפחית מוצרי מזון עשוי להיווצר חסר ולכן עליך לפנות לדיאטנית תעשו זאת באופן מבוקר ועם השלמות ממקורות אחרים. בברכה סיגל

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה