אפליקציה של daytwo האם מועילה

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

04/12/2019 | 18:51 | מאת: א

האם האפליקציה של daytwo שמתאימה דיאטה אישית לכל אחד יכולה להיות מועילה? האם יכול להיות שמאכלים שנחשבים משמינים יכולים לא להעלות במשקל לאור התאמה של דיאטה אישית?

הי, אפליקצית daytwo נמצאה בעיקר יעילה במצבים של טרום סוכרת או סוכרת מטופלת תרופתית. למרות שייתכן ומזונות עתירי שומן יראו התאמה , הכוונה היא התאמה מבחינת רמות הסוכר , אך מומלץ לבחור פריטי מזון דלי שומן , מכיוון שאולי זה לא יוביל לעליה ברמות הסוכר אבל עלול להוביל לעליה בכולסטרול למשל. ההמלצה להעזר באפליקציה ולדייק בכמויות אבל לעשות בחירות "בריאות" . סיגל

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה