מתאמנת הרבה ושומרת על תזונה ומעלה במשקל

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

11/10/2019 | 13:18 | מאת: מאיה

אני כבר מיואשת, אני בת 37 מתאמנת פעמיים בחדר כושר אימוני כח עם מאמנת בקבוצות ועוד שני אימונים בבית אימוני בטן, סקווטים... מנסה לאכול נכון אבל מאוד מתקשה לרדת במשקל וגם אם יורדת, זה בגרמים בודדים ואכלתי קצת מעל המותר יום למחרת מייד עולה. מיואשת נורא. אני 5 קילו יותר ממה שהייתי שנה שעברה. בדקתי בלוטת התריס הכל תקין . מה יכולה לעשות

הי, לפעמים נדמה שאת עושה הכל מאוד נכון אבל ייתכן שיש משהו בסיסי שאת שוגה לגביו. המלצתי לך לפנות לדיאטנית תגיעי לפגישה עם יומני אכילה ותעברו יחד ותיראו היכן הטעות .בברכה סיגל

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה