מתקשה לרדת במשקל, אך יום אחד של חריגה קטנה מביאה לעלייה ישר במשקל

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

20/08/2019 | 08:40 | מאת: מאיה

אני מתאמנת קבוע בין שלוש לארבע פעמים בשבוע אינטנסיבי כשריפת 400 קלוריות באימון ומנסה לאכול נכון לפי המאמנת אמורה לאכול כ1300-1400 קלוריות ליום,. הירידה בגרמים ומאוד מאוד איטית, אך מספיק שיום אחד אכלתי נגיד ;1600 קלוריות ישר למחרת עולה בכ400 גרם , איך ולמה, זה נורא מייאש מה עושה לא נכון.

הי, תהליך הירידה במשקל הוא תהליך שדורש סבלנות מרובה , ויש להבין שגופנו אינו משוואה מתמטית בלבד, יש גורמים נוספים שמשפיעים ולא רק כמה קלוריות שנשרפו וכמה נאכלו במקביל המלצתי החמה שתיפני לדיאטנית שתבנו יחד תפריט מותאם . בברכה סיגל

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה