שימוש בקסניקל

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

01/01/2007 | 19:49 | מאת: עמית

ד"ר לוי שלום, אבי בן 67, מטופל בקומדין 5מ"ג ביום ונורמלול 50מ"ג ביום. הוא סובל מהשמנת יתר משמעותית. הומלץ לו לקחת קסניקל להורדה במשקל. שאלותי: 1. האם התרופה עוזרת לירידה במשקל? 2. האם ניתן לקחת אותה יחד עם קומדין? בתודה מראש

02/01/2007 | 18:52 | מאת: ד"ר סילבינה מצקין לוי

שלום עמית : קסניקל עוזר למטופלים לרדת במשקל ולסגל אורח חיים בריא יותר. התרופה מפחיתה ספיגת שומן במעי כך שכמות הקלוריות היומית הנצרכת יורדת באופן משמעותי. מבחינת הטיפול בקומדין, ניתן לשלב את שתי התרופות אך יש צורך במעקב קפדני יותר של ה- INR ( מדד המעבדה של הקומדין) אשמח להרחיב לגבי מנגנון הפעולה של התרופה.

03/01/2007 | 07:58 | מאת: יוני

ברצוני לרדת במשקל תוך כדי שימוש החומרים החדשים של מישקל שובע לכל היום וכן ספורט כגון הליכה מה את ממליצה ל2 הנושאים?

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה