כף רגל רדומה ושרירים תפוסים

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

27/04/2015 | 16:28 | מאת: גל

בן 62. לאחרונה סובל משרירים תפוסים ברגל ימין ובכף רגל ימין יש חלק שאין לי בו תחושה והוא רדום. כף הרגל לא נפוחה ולא אדומה. האם זה מסוכן או בעייתי שחלק מכף הרגל רדום?האם אני יכול להתעלם מכך או שאני חייב לבדוק זאת . מה עלי לעשות? תודה. תאמו תורצרו קשרהדפסת ההודעההוספת תגובה

28/04/2015 | 07:46 | מאת: עודד גבע

שלום לך, כדאי לעשות בדיקה ולוא רק כדי לשלול אפשרויות. יתכן שיש לחץ קל על עצב וזה גורם לתופעות. בגיל מתקדם ישנם שינויים בעמוד השדרה ואלה יכולים להוות סיבה. גם אם זה המקרה אין מקום לדאגה.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש