צוואר גב תפוס

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

25/09/2013 | 02:45 | מאת: טליה

אני בת 29 ומזה שנתיים בערך שאני סובלת מצוואר תפוס בצורה כרונית בין היתר גם הגב אבל הכאב העיקרי נובע מהצוואר, הטיפול שקבלתי מרופא משפחה זה כדורי אסיבל וזריקות וולטרן. לארונה אחרי שכל הגוף שלי פשוט נתפס ולא יכולתי לזוז הרופא הפנה אותי לרפואה משלימה והתחלתי טיפולי שיאצו שלא ממש עוזרים והמטפלת אמרה שכל הטרפז ממש תפוס וכל השרירי ראש מה שאגב כנראה גורם לי לכאבי ראש מטרידים במיוחד, היו פעמים שנתפסו לי אפילו הכפות ידיים ולפעמים גם אני חשה כאבים מטרידים בשרירי השוקיים. לפי צילום צוואר שעשיתי (חזיתי וצדדי) לפני שהתחלתי את השיאצו נמצא שמבנה החוליות ועמידתן בגדר הנורמה למעט שינויים ניווניים קלים... האם יש משהו נוסף שהיית ממליץ לי לעשות מאחר שזריקות וולטרן ואסיבלים לדעתי הם לא פתרון יעיל.. תודה מראש

25/09/2013 | 08:15 | מאת: עודד גבע

שלום לך, אני מאד ממליץ על טיפול קרניוסקראל. נסי למצוא מטפל טוב באזור מגוריך. אם לא תמצאי אז פני לכירופרקטור שעובד בשיטה העדינה. בהצלחה.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש