פריצת דיסק בגב תחתון

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

22/08/2013 | 19:28 | מאת: ש.ג

שלום עודד! לפני יומיים אובחנה אצלי פריצת דיסק בגב התחתון, אני סובלת מכאבים בגב התחתון עם הקרנה לרגל שמאל. רוב הזמן אני נאלצת לשכב במיטה, אך גם במיטה אני חשה בכאב רב. אני מקבלת טיפול בנוגדי דלקת ובמשכחי כאבים [אקמול, אופטלגין]. האם יש תועלת בטיפול הילנג על מנת להקל על הכאב או לשפר את המצב? האם יש יתרון בטיפול זה על טיפולים הוליסטיים אחרים? תודה.

23/08/2013 | 07:57 | מאת: עודד גבע

שלום רב לך, כל טיפול שהוא אנרגטי במהותו ואינו עובד פיזית ישירות על המקום הפגוע יכול רק להועיל. זה כולל הילינג, דיקור או רפלקסולוגיה. אם יש מטפל קרניוסקראל טוב באזור מגורייך מומלץ גם כן. בהצלחה.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש