בלט דיסק צוארי

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

14/08/2013 | 15:22 | מאת: אלי

איזה טיפול אתה ממליץ עבור בעלי שיש לו בלט דיסק צוארי c-4 c-5 אחורי גדול לפי הmri ,וחש תחושות של חןסר יציבות כשמוריד את הראש (האם יוגה טיפולית עדינה גם טובה) כמו כן חש הרבה פעמים כאבי ראש וכאבי צואר. הנוירוכירורג שאליו הופננו ע"י האורתופד לא המליץ לו על שום טיפול מונע רק לשמור לא לעשות תנועות חדות ומבחינתו הטיפול בסופו של דבר יהיה ניתוח, היינו רוצים לנסות למנוע זאת ולשפר את מצב שריריו ואולי חוליותיו, אלא שהדבר עלול להיות מסוכן ובגדול אנחנו קצת אובדי עצות תודה מראש על הייעוץ

15/08/2013 | 09:47 | מאת: עודד גבע

שלום לך, הטיפול היחידי שיכול לעזור לו הוא טיפול קרניוסקראל עדין במיוחד. שאר הטיפולים יכולים אולי להקל זמנית מהכאבים אך לא לטפל בבעיה עצמה.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש