EMG לא תקין לאחר חבלת ראש ופגיעה בצוואר

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

29/07/2013 | 13:57 | מאת: אנונימי

אני נערה בת 16 ולפני כארבעה חדשים נחבלתי בראשי ובצוואר, היה לי זעזוע מוח וכשהופנתי למיון בבית חולים שניידר הופיע לי תופעה של נימול ביד שמאל בזרת ובאצבע שלידה ,ולאחר כמה חדשים גם ביד ימין, מאז אני בהשגחה במחלקת אשפוז יום והנימול לא עובר, החליטו לשלוח אותי לבדיקת EMG שיצאה לא תקינה ולכן נשלחתי לאורטופד הו אמר לפי התוצאות שיש בעיה במרפק והוא שלח אותי לכירורג כף יד. הבדיקה אצל הכירורג כף יד תתרחש בעוד 6 ימים ואני די מודאגת. האם קיים סיכוי שיעשו לי ניתוח לאור התוצאות האלה?

לקריאה נוספת והעמקה

שלום לך, אינני יודע אילו רעיונות נמצאים באמתחתם של הרופאים, אך בהחלט ייתכן שיציעו ניתוח. אינך חייבת לקבל את המלצתם. יש לך זכות לקבלת חוות דעת נוספת. ולגופו של עניין. אין כל סיבה לנתח. טיפול קרניוסקראל עדין, בטוח וידידותי יטפל בבעיה טוב בהרבה. דברי עם הורייך על כך. אשמח לענות לכל שאלה שלהם בנושא. החלמה מהירה.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש