מיגרנה-כאבי ראש צוואר, כתפיים לאחרונה בגב

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

09/12/2012 | 15:41 | מאת: צביה

שלום, אני בת 53 סובלת ממגרנות חזקות מגיל 19, עדיין מקבלת מחזור. יש לי כאבים איומים בצוואר,כתפיים נפוח(ממש כאילו אבנים) כעת עבר לגב העליון במשך כל החיים לקחתי מגוון תרופות וויטמינים מאורטופד, מנוירולוג ומרופא משפחה, בצילומים אף פעם לאו רואים כלום, מה הבעיה.בדיקות דם תקינות רק לפעמים יש המוגלובין נמוך והוא 10 עשיתי טיפולים ברפואה שלמה,דיקור סיני, עיסויים מגוונים, פיזיאוטרפיה ,חוץ מזריקות אני ממש מושבתת לגמרה עם כל ההתקפים אלו שהם כל פעם 4 ימים ולפעמים כאבים אלו אפילו שבועיים רצוף ויש מצב גם חודשיים ללא הפסקה. אני ממש לא חייה אלא רק נושמת וגם זה בקושי. תמיד אין לי מצב רוח ותמיד אני עצובה. כבר חודש אני לא מקבלת שום תרופה כי זה רק מחליש אותי ולא עוזר. היו תקופות גם עשיתי כושר במכון, הליכות. קשה לבצע את הפעולות כשיש כאבים חזקים. הרופא אומר לי שיש לי התפרצויות דיקאוניות. האם תוכל להמליץ איך אני יוצאת מכל הכאבים. או שזה כבר כרוני עם נכות גבוהה?

10/12/2012 | 07:23 | מאת: עודד גבע

שלום לך, נראה שטיפול קרניוסקראל יכול להועיל לך מאד נגד הכאבים. יתכן שעקב כך תיפתרנה גם שאר הבעיות. בהצלחה.

10/12/2012 | 12:23 | מאת: אביאל

הייתי במצבך די הרבה זמן. כבר חשבתי שלא יעזור לי כלום.. אבל את האמת שהמליצו לי על בוטוקס. כן כן, בוטוקס, זה מוזר כי תמיד חושבים על זה כעל טיפולי יופי ושזה לא הכרחי ולעשירים.. אבל זה באמת עזר לי. אני אישית טופלתי על ידי ד"ר קטיה דיין שהייתה מאוד אדיבה וענתה לי על כל השאלות. ממליץ לך לבדוק ליד אזור המגורים שלך, ואם את קרובה להרצליה אז נסי את קטיה.. בהצלחה ושתפסיקי לסבול!

11/12/2012 | 08:26 | מאת: עודד גבע

שלום לך, אל תתפתי לקסמי שווא. לכי על ההמלצה שלי. היא טבעית ובריאה יותר.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש