כאבים בצוואר, שכמות וראש ועוד...!

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

22/03/2007 | 14:18 | מאת: דנה

שלום, המקרה שלי מורכב ואנ ילא ממש יודעת מהיכן להתחיל. זה הסיפור שלי אני מאמינה שחלקו לא רלוונטי. אני 3 וחצי חודשים אחרי לידה. במהלך ההריון היו לי בעיות בגב התחתון אשר הקרינו לרגליים. עברתי טיפול בפיזיוטרפיה. לקראת סוף ההריון זה עבר לי. חודש אחרי הלידה התגלה אצלי פסוריאזיס וחודש לאחר מכן החלו כאבים בפרקים, נפיחויות קלות, אודם. התחושות הללו לוו בתחושות של חום מסתובב כמו בעירה בתוך השרירים כל פעם במקום אחר. הנפיחות הופיעה באגן, בקרסוליים ומתחת לכתפיים בשריר. התחלתי טיפול טבעי של צמחי מרפא הכאבים פחתו כמו כן תחושות הבעירה גם כן. היום חזרו לי כאבים אומנם לא באותה עוצמה אך קיימים כל הזמן כמו כן יש לי עקצוצים בכפות היידיים ובפנים ותחושות של חום בפנים. וקנקים בכל הגוף! (מעולם לא היו לי קנקים). יש לי תחושה שהעצמות זזות לי משהו קורה לי בגוף. ביקרתי אצל ראומטולוג לדעתו זה לא דלקת מפרקים פסוריאטית. כי הוא אינו רואה משהו נראה לעין כמו כן בבדיקות דם נשללה דלקת מפרקים. (למרות שאני יודעת שדלקת מפרקים פסוריאטית לא תמיד מתגלה בדם). החולשה בגוף לא עוזבת אותי והכאב המסתובב מוציא אותי מכלל שפיות אני לא מרוכזת. מה עושים? בנוסף לכאבים בפרקים יש לי גם תחושה שקורה לי משהו במערכת העצבים. אני עדיין מניקה יתכן וזו השפעה הורמונלית??? בנוסף לכל זאת יש לי כאבים בצוואר + בשכמות וכאבים מאחורי הראש. יכול להיות שזה נובע משינויים בעמוד השדרה??

23/03/2007 | 10:57 | מאת: עודד גבע

שלום רב לך, דנה, ייתכן מאד שיש קשר בין התופעות שאת מתארת, אך לא אוכל לומר זאת בוודאות. זה מחייב בדיקה יסודית ולא ראוי שאעשה זאת מעל דפי הפורום. לכן, אם תשלחי לי כתובת מייל אוכל לענות לך יותר באריכות וביתר דיסקרטיות. בהצלחה.

24/03/2007 | 13:10 | מאת: דנה

תודה רבה על המענה. שלחתי לך למייל האישי. שוב תודה.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש