כאב גב וצוואר

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

15/10/2010 | 21:45 | מאת: אור

היי,יש לי בעיה שמטרידה אותי כבר כמה חודשים. אני בת 23, בריאה בדרך כלל חוץ מאנמיה קלה,בחודשים האחרונים יש לי כאבי גב עליון צוואר ובראש למטה (עד האוזניים), לפעמים במהלך היום אני מרגישה איבוד בתחושה במיוחד באיזור של הצוואר ותחילת הראש, ולפעמים יש לי כאבי צוואר שמאוד מפריעים לי.. האם מצב זה יכול להיות מסוכן? אני מאוד מוטרדת ויש לי תור לרופא רק בעוד שבועיים.

16/10/2010 | 08:52 | מאת: עודד גבע

שלום לך, לא. מצב זה אינו מסוכן. הוא רק לא נעים וכמובן מפריע לתפקוד יומיומי. בגילך הצעיר המלצתי לך היא לא לקחת תרופות אלא ללכת לטיפול ברפואה משלימה. בהצלחה.

20/10/2010 | 18:17 | מאת: יוסף ררחמים

אור שלום, צריך לוודא שיש אספקת דם וחמצן תקינה . אנמיה קלה יכולה להתפתח למצבים בהם כדוריות הדם גדלות בניסיון לקלוט חמצן בגלל חוסר ברזל או כתוצאה מפגיעה בתהליך ייצור כדוריות דם . ישנם מספר טיפולים שיכולים לסייע לך ולשפר את האיכות חיים ואף לפתור את הבעיייה . תחילה עלליך לבצע בדיקות דם שיגרתיות ולהגיע עם תוצאות ובדיקות ולאחר מכן נבצע איבחון מקיף ושילוב כל הממצאים תבנה תוכנית הטיפולית. בברכת כל טוב , ד"ר יוסף רחמים מטפל בכיר רב תחומי

21/10/2010 | 09:36 | מאת: עודד גבע

שלום יוסף, אני מעריך את כוונתך אך אתה מטעה את הפונה בכך שאתה קןשר בין האנמיה לכאבי הגב. אנמיה קלה אינה גורמת לכך והנסיון לקשור ביניהם עשוי למנוע ממנה לפנות לטיפול שבאמת יביא לה מזור.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש