כאבי צוואר בלתי נסבלים במשך זמן רב

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

02/07/2009 | 08:57 | מאת: נועה

עודד גבע שלום רב שמי נועה, אני בת 26 ובריאותי תקינה, אולם במשך השבועיים האחרונים אני סובלת כאבים שלא יתוארו בכל חלקי הצוואר. זה התחיל מלילה אחד שאחריו התעוררתי עם צוואר תפוס בצד אחד ומאז כל יום אני מתעוררת עם חלק אחר שאי אפשר להניע. במשך היום זה משתחרר ובערב המצב כבר הרבה יותר טוב אבל בבקרים אני בקושי מסוגלת להרים את הראש מהכרית והכאבים איומים. ניסיתי לשים BENGAY אבל זה בקושי מקל ולא ממש משנה את הבקרים. האם יש לי דלקת והאם זה דורש אנטיביוטיקה? כיצד אני יכולה לעזור לעצמי?אני בהחלט בתקופה יחסית לחוצה, האם יש קשר? תודה מראש נועה

02/07/2009 | 09:19 | מאת: עודד גבע

שלום רב לך, נועה, יש בהחלט קשר אפשרי לתקופה הלחוצה. לחץ - סטרס, הוא גורם ידוע לכאבי גב. ואפשרות נוספת - האם את ישנה בחדר בו עובד מזגן או מאורר? קור ממזגן ורוח ממאורר גורמים אף הם לכווץ שרירים ולכאבי גב כתוצאה מכך. הקפידי להגן על המקום שלא ייחשף לקור או רוח ישירה ובכך, סביר להניח, תתגברי על הבעיה. אין צורך בלקיחת כדורים בשלב זה וההסתברות שיש דלקת כרונית הוא מזערי. אם המצב לא ישתנה בחודש הקרוב את מוזמנת לפנות שנית. בהצלחה.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש