דלקת בכתף

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

01/12/2008 | 22:35 | מאת: יוסי

שלום וברכה לפני כשנה אימצתי את היד בצורה ממושכת ו"חטפתי" דלקת בכתף. השתדלתי לא לאמץ את היד, וזה אכן עבר.ומאז זה חזר לי כמה פעמים. כיום,אני סובל מכאבים אפי' בפעולה כמו כתיבה וכד',ושאלתי היא, מה אני צריך לעשות בשביל להתנקות מהדלקת ? זה חוזר שוב ושוב וכל פעם בעצמה יותר חזקה?!! אודה לכם מראש,על התשובה. -יוסי.

02/12/2008 | 08:06 | מאת: עודד גבע

שלום רב לך, המלצתי לך היא לפנות למטפל ברפואה סינית או בנטורופטיה. להם יש תכשירים לטיפול בדלקות. בהצלחה.

14/12/2008 | 20:31 | מאת: קובי פסח

שלום יוסי אתה מוזמן להתנסות במריחת משחה בשם אמזון - משחה צהובה העוזרת מאד לדלקות מלבד זאת תפנה לטיפול מקצועי בדיקור או בשיקום תנועתי אורטופדי במידה וישנה הגבלה בתנועה הרבה בריאות קובי פסח - מטפל מוסמך

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש