כאבים עזים ביד שמאל

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

29/11/2008 | 20:59 | מאת: מרדכי

שלום רב, אמי אישה כבת 70 סובלת בחודשים האחרונים מכאבים עזים ביד שמאל והרגשת נימולבזרוע בצילום רנטגן רואים בלוק בחליות C5וC6 ופרצת דיסק. כדורים לשיכוך כאבים לא עוזרי במיוחד. ברצוני לציין שאימי סובלת גם מאוסטואוםרוזיס . איך אפשר להקל עליה את הכאב. היא לא ישנה בלילות אנא עזרתכם. למי לפנות???

30/11/2008 | 10:30 | מאת: עודד גבע

שלום רב לך, במצב של אוסתיאופורוזיס, הטיפול חייב להיות מאד עדין. לכן, לשיכוך כאבים בלבד אפשר לחשוב על דיקור, רפלקסולוגיה או סוג'וק. אולם, לנסיון לפתור את הבעיה העמוקה יותר מומלץ יותר טיפול קרניו סקראל, ורק אצל מטפל מנוסה מאד. בהצלחה.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש