טיפול תרופי במיגרה שסותר תרופות אחרות

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

30/08/2008 | 22:19 | מאת: חגית

שלום, אני בת 42 וסובלת מיזה 16 שנה ממיגרנה קלאסית - עד הגעה למיון לקבלת טיפול של נוזלים ונגד כאבי הראש. לעיתים נגד הקרות ובחילות כי גם זה נילווה. בהתקפים הראשונים היה התקף חזק מאוד לאחר הלידה - כחודש - שליווה חולשה של צד שמאל פנים רגל יד ולכן הייתה אבחנה מבדלת גם של TIA - נראו סימנים לא ספציפים באולטרסאונד של עורקי התרדמה וכן ב- CT של המוח. ולכן טיפלו בי באספירין עד עצם היום הזה. במשך השנים נתקפתי בהתקפי חרדה ודיכאון מכל המחלה והופנתי לטיפולפסיכאטרי - לאחר מעבר מפרוזאק ואפקסור - עברתי לתרופת- VIEPAX - XR 150 בינתיים התרפי המ יגרנות המשיכו בעיר במצבי לחץ. אז בנוירולוג נתן לי מרשם לכדור בשם רילאיט - כאשר הגעתי לבית המרקחת - הרוקחת אמרה שיה התוויה נגד מתן תרופה זו יחד עו נוגדי הדיכאון NSSR כרגע אין לי אמונה ברופא זה וכמובן אחליף אותו - כיצד לא ידע על ההתווית הנגד בין התרופות. האן יש לך המלצה לתרופה טובה נגד מיגרה ואני בנתיים אבקש מרופאת מרשם - כי לקבל תור לנוירולוג - לוקח כ"כ הרבה זמן - ואני חוששת מהתקפים נוספים. תודה וסליחה על התוכן הרב.+ן

31/08/2008 | 09:57 | מאת: עודד גבע

שלום רב לך, אינני רופא ולכן אין בסמכותי להמליץ על תרופה כלשהיא. אמליץ לך לפנות לטיפול אלטרנטיבי - קרניו סקראל או דיקור, שיהיו יותר ידידותיים. בהצלחה.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש