כאבי ראש מתמשכים, זקוקה לעזרה, כבר אין לי חיים !!

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

26/06/2008 | 09:30 | מאת: גל

לפני 3 שבועות קמתי בבוקר עם כאב ראש קטלני. חשבתי שאדוויל אחד יפתור את הבעיה אבל לצערי כבר שלושה שבועות שאני מרעילה את הגוף שלי עם משככי כאבים מכל הסוגים (אדוויל, אספירין, טיילנול, אליב, אקסדרין וכולי). שום דבר לא עוזר. בפניה לרופא, לא נמצא חשד לגידול ולכן לא נישלחתי ל MRI. הרופא המליץ על ווליום להרגעת השרירים. הווליום אכן מרגיע אבל אני לא ניפטרת מכאבי הראש. במקביל להופעת הכאבים, הבחנתי בתחושת גודש וכבדות בחזה שמלווה אותי בכל התקופה הנדונה. האם שני הסימפטומים הללו שמופיעים ביחד מצביעים על בעיה ספציפית? אני מעשנת וחוששת מאוד.......... שלשום התעוררתי עם כאבים חזקים בגרון וגיליתי שכל החיך לבן ומכוסה בדלקת. האם יש איזזהו קשר? מה קורה איתי? איך אני מטפלת בכאבי הראש עם כל הכדורים לא עוזרים ?? כבר הפסדתי מקום עבודה בגלל המצב שלי ואני ממש חסרת אונים. אנא עזרה !!!!!

27/06/2008 | 08:19 | מאת: גל

27/06/2008 | 09:01 | מאת: עודד גבע

שלום לך, ייתכן מאד שהגודש בחזה הוא תוצאה של מתח/סטרס בגלל הכאבים. חיך דלוק אינו לבן אלא להיפך - אדום. אם החיך אכן לבן ייתכן שהוא מעיד על אנמיה או ירידה ברמת ההמוגלובין בדם. חשוב לבצע בדיקת דם. בכאבי הראש ניתן לטפל. המלצתי במקרה שלך הוא על מטפל ברפואה סינית לטיפול דיקור אולי בשילוב צמחי מרפא. בהצלחה.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש