כאבי צוואר ולסת

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

08/06/2008 | 11:08 | מאת: יעל

שלום רב, לפני שבועיים וחצי עברתי עקירה כירורגית של שן בינה תחתונה ימנית, שהייתה קשה. מאז ירדה הנפיחות והכאבים נרגעו אני חשה מוגבלות בלסת, שרירי הלסת "תפוסים" וכואבים ובמקביל כאבים בשרירי הצוואר. אף בבליעה אני חשה כאב בצוואר האחורי במקביל. יצויין, שלפני כן היו לי "קנאקים" בלסת בצד שמאל , ובעקבותיהם הומלץ לי לבצע עקירות כירורגיות של שיני הבינה על מנת להביא לאיזון של שרירי הלסת ואז לעשות פיזיותרפיה . האם יש קשר בין הצוואר והלסת? מה אפשר לעשות במקרה הזה?

10/06/2008 | 09:32 | מאת: עודד גבע

שלום רב לך, יש קשר ישיר בין הצוואר והלסת. אמנם לא תמיד התגובה לניתוח היא כה חריפה אך מבחינת האנטומיה של הלסת היא מובנת לחלוטין. מאותם "קנאקים" עולה כי היתה לך רגישות של מפרק הלסת עוד קודם לכן. על כל פנים, התופעה ניתנת לטיפול בקלות בטיפול לסת עדין. על הטיפול תוכלי לקרוא בלינק: http://www.izunim.com/Treatments/Cranium+Treatment/default.aspx בהצלחה.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש