פריצת דיסק

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

29/10/2007 | 18:34 | מאת: רמי

שלום לך עודד גבע !שמי רמי ואני סובל כבר שלוש שנים מפריצת דיסק לפניי כשנה עברתי צילום סיטי ואמרו לי שיש בלט דיסק לפניי כשבוע קיבלתי התקפה דיי חזקה של כאבים ואין ביכולתי אפילו להזיז את הרגל בגלל ההקרנה הייתי אצל האוטופד והוא הסביר לי שבלט דיסק זה פריצה וכרגיל בכול הפעמים הוא נותן לי כדורים וזריקות הייתי אצל פרופסור שקד מתל השומר והוא כמו כולם ממליץ לי על ניתוח שאני לא מוכן לעשות אוליי תמליץ לי על משהוא יותר טוב או שיהיה אפשר לגשת אלייך לקבלת טיפול אני כרגע אצל כיאופרקט ועשיתי דיקור סיני שזה לא ממש עזר אשמח מאוד לקבל את עזרתך תודה רבה על ההקשבה !

31/10/2007 | 08:18 | מאת: עודד גבע

שלום רב לך רמי, אני אשלח לך מייל וכך תוכל לשלוח לי במייל חוזר היכן אתה גר. למותר לציין שבמקרה של פריצת דיסק בכלל ואקוטית בפרט, הטיפול לא יפתור את הבעיה מהשורש אלא רק יקל את הכאבים. בהצלחה.

12/01/2008 | 18:14 | מאת: בנימינה

שלום רמי! אני מטפלת שיאצו ואני עצמי פרצתי דידק לפני 3 שנים.אני מרגישה מה עברת. הדבר שעזר לי היה לא דיקור סיני שלא השפיע בכלל, אלא מנוחנ והמתנה שההתקף האקוטי יעבור.ואחר כך,חיזוק השרירים בגוף.היום אני לא מוגבלת בכלום אבל מקפידה על אימון 3 פעמים בשבוע בחדר כושר.אם אתה רוצה לדבר על זה תתקשר אלי לכתובת האינטרנט.

04/03/2008 | 17:46 | מאת: תומר

שלום לכולם, אני סובל מהתקפות של כאבים חזקים בגב, הרופא המטפל שלי המליץ לי על ניתוח,או ליתאמן במכון כושר כדי לשפר תמצב הבעיה היא כמובן פריצת דיסק, היתי רוצה לדעת בבקשה אלו תרגילים מתאימים במצב זה תודה.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש