עקמת וכאבי גב הדמיות

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

22/02/2020 | 21:51 | מאת: tami

עקב כאבי גב חזקים נתנו לי לעשות הדמיות של עמוד שדרה גבי ועמוד שדרה מותני בפענוח של mri כתבו מילה אחת עקמת השאר נורמה. ברקע שלי כריתת המנגיומיה מהמוח והפרעת תנועה. האם כדאי לפנות לנורויכורוג ? למי לפנות שיראו ויאמתו את ההדמיות?

22/02/2020 | 22:45 | מאת: תמי

שכחתי לציין שיש לי כאב ברגל שמאל ונימול וכאב ביד שמאל זה נראה לי מוזר פענוח מילה אחת בעבר עשיתי הרבה בדיקות הדמייה במקומות אחרים בגוף ותמיד פרטו . על מי אתה ממליץ לי לפנות שיראה את הדיסק אם הפענוח נכון?

23/02/2020 | 10:26 | מאת: עודד גבע

שלום רב, הייתי ממליץ לפנות קודם לאורתופד ואח"כ לנוירולוג. האורתופד יאבחן את ההדמיה והנוירולוג יבדוק פעילות עצבית.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש