כאבי גב תחתון אחרי שינה

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

01/07/2019 | 10:52 | מאת: משה

בן 58 סבלתי בעבר ספונדוליזיס L3 L5.כאשר אני רדם בלילה על כרוסת טלויזיה אני קם בלי כאבי גב . כאשר אני ישן במיטה , מזרון אורטופדי בדרך כלל על צד ימין , אני קם עם כאבי גב תחתון חזקים ובקושי הולך עד שמבצע מתיחה לאחורה - מה הסיבה ומה ניתן לעשות. תודה רבה

03/07/2019 | 18:25 | מאת: עודד גבע

שלום רב, כל פגיעה בעמוד השדרה אינה בהכרח היקפית והיא יכולה להיות בצד אחד בלבד. לכן מצא את הדרך להקטין את הכאב אולי ע"י נסיון להירדם על הגב או על צד שמאל. טיפולים כגון קרניוסקראל או כירופרקטיקה יכולים להקל מעוצמת הכאבים.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש