בצקת על שריר שלוחץ על עצב

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

05/09/2017 | 23:07 | מאת: אני

שלום, מזה 4 שבועות סובלת מכאבים ברגל שמאל , כאב בהליכה, לכן יש לי צליעה, כאב שמוקרן מהישבן וכל פעם מורגש במקום אחר. יש גם הגבלה בתנועה. הייתי אצל מס פזיוטרפיסטים וכל אחד נותן חוות דעת שונה ומטפל באופן אחר וכרגע מטופלת אצל פזיוטרפיסט אחרון שמרגיש לי שהוא עלה על הבעיה. לדבריו יש ליח בצקת שמתישת על שריר בגב התחתון, זה לוחץ על העצב, שמקרין לסיאטיקל ומקרים לרגל , לכן ההקרנה לרגל והקושי בהליכה. התחלתי אצלו טיפול אבל אני כבר מיואשת אז שואלת גם כאן, נניח ומדובר אכן בבצקת על השריר בגב תחתון, חוץ מעיסוי, מה עוד שיכול להקל על הבצקת ולהעלים אותה כעדי שלא ילחץ לי על העצב? הוא טוען שארקוקסיה לא תעזור ולא תרופה אחרת. אני עושה כמובן מתיחות שנתן לי אבל רוצה לדעת אם יש עוד משהו שאני יכולה לעשות, למרוח, לאכול שיזרז את ההחלמה ויפתור את הבעיה כי אני כבר 4 שבועות סובלת. כמו כן, עם טיפל נכון, תוטך כמה זמן הבעיה הזאת עשויה להיפטר? והאם יוצאים מזה או שאסבול מזה עכשיו לתמיד? והאם טיפול אלטרנטיבי יכול לעזור לבעיה כזאת? אגב אני בחורה בת 33, בריאה ועושה הרבה ספורט. תודה.

06/09/2017 | 07:35 | מאת: עודד גבע

שלום רב, יש משחה שנקראת טראומיל. אפשר למרוח אותה על המקום. תשקלי להפחית קצת בספורט על מנת לאפשר למקום להבריא.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש