שיטת דר' אווחיד

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

29/06/2008 | 16:06 | מאת: נופר

האם שמעתם על רופא דרוזי בשם אווחיד ?

29/06/2008 | 16:32 | מאת: טאוב יונה

עד מה שאני יודע הוא אינו רופא, לגבי תוצאות הטיפול שלו כדאי שתבדוק במחלקת עור ברמב"ם, לא מעט חולים הגיעו לשם אחרי הטיפול.

29/06/2008 | 16:54 | מאת: ד"ר לי-און גלעד

לא ידוע לי על ד"ר ואחיד. אין לי מושג מה שיטתו.

01/07/2008 | 12:16 | מאת: אפרת

היי נופר. ברצוני לשתף אותך בניסיון המר שהיה לי כשפניתי למר וואחיד הדרוזי, ראשית והכי חשוב הוא איננו רופא, הוא רחוק שנות אור מלהיות רופא, שנית וסילחה על הביטוי הבוטה הוא מזיין את השכל ללא הרף על צמח העירית שאבא שלו רקח שמבריא את הפסוריאזיס. אני, כשסבלתי קשות מפסוריאזיס בכפות הידיים נסעתי אליו למרכז רפואי עדן בפתחת תקווה, הוא מרח לי את המשחה שלו ואני סבלתי מכוויה שורפת וכואבת במשך יומיים שלמים!!!!!!! כאבים עזים שאין לתאר וכמובן שבסוף המצב חזר לקדמותו. תעשי לי טובה, שימרי על עצמך ובידקי טוב טוב לפני שאת מפקידה את בריאותך בידי שרלטנים חולי כסף שמנצלים את מצבנו לרעה. שיהיה יום נפלא

13/08/2017 | 13:02 | מאת: שי

ברצוני להגיד לך שאתה טועה ובגדול! כל אחד וגופו!!!! אל תשווה אף בן אדם לתוצאות שלך, אני טופלתי אצלו עם הצלחה רבה!!! ולא חזר לי לא כלום שיישאר ככה ברוך השם, ואת האמת הופניתי אליו בהמלצה של חברה שכל הגוף שלה היה מפוצץ פסוריאזיס קשה מאוד, והגוף שלה נקי !!!!

שאלה משנת 2008- שיטה לא מוכרת

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה