פסוריאזיס בכפות ידיים
דיון מתוך פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה
שלום וברכה. לאימי יש פסוריאזיס בכפות ידיים ורגליים. הטיפול בניאוטיגון הופסק בהמלצת הרופא אחרי גלויים שליליים שגילו בבדיקות דם. הומלץ לה לנסות הקרנות במנורות סגולות uvb למשך 50 טיפולים לפחות עד השגת שיפור. שאלתי היא , מאחר וההקרנות כרוחות בהשקעה של מאמץ נפשי וגם פיסי האם הההפוגה מצדיקה את זה? אשמח לקבל התייחסות.
שלום רב, ההחלטה על כדאיות הטיפול היא באמת תלויה בחומרת המצב ובהרגשה האישית של כ"א. פסוריאזיס בכפות ידיים ורגליים יכולה להיות קשה במיוחד הן מבחינת עמידות והן מבחינת הסבל הכרוך בה והאופציה של טיפול פוטותרפי מקומי סבירה בהחלט. בהצלחה.
שלום רב למשחה הצמחית פסורליט יעילות דראמטית בטיפול בפסוריאזיס באופן כללי וגם בסוג הקשה של כפות הידיים תרומה עצומה . אוסיף בהדגשה כי ניתן להוסיף טיפול פנימי המבוסס על נטילה פנימית של קוקוטייל צמחי מרוכז אשר ניחן בכושר אנטי דלקתי מרשים. כל טוב ורפואה שלימה רמי מור