אמברל והריון

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

11/01/2007 | 19:26 | מאת: אני

שלום לכולם, אני חולה ותיקה, עור + מפרקים. התחלתי להשתמש באמברל לפני כחצי שנה. התוצאות (חמסה חמסה) נפלאות, סוף סוף קצת רגיעה.. ולשאלה - הרוקחת היום אמרה לי שהיא שמעה שצריך להמתין 3 שנים עד אשר ניתן להכנס להריון לאחר טיפול באמברל. האם כך? מה יודעים על השילוב אמברל+הריון? תודה וסופשבוע נעים.

11/01/2007 | 23:45 | מאת: טאוב יונה

תמצאי מידע באתר הרצ"ב http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-1982-331,00.html

13/01/2007 | 13:00 | מאת: ד"ר לי-און גלעד

להד"מ. התרופה נחשבת קטגוריה B ז"א לא נעשו מחקרים בבני אדם ובדיקות בבע"ח לא הוכיחו בעייתיות. מאחר שלא נעשו עד כה מחקרים מסודרים בנשים הרות, אין הרבה אינפורמציה, אך מחקרים שפורסמו עד כה (למרות שמספר הנשים שנבדקו בהם מוגבל) לא הראו סיכון מוגבר או בכלל סיכון להריון מהטיפול. לפיכך, שזה לא יטריד אותך. בהצלחה ד"ר גלעד

13/01/2007 | 17:05 | מאת: אני

תודה.. יכולה לחזור לישון... :)

04/08/2008 | 08:07 | מאת: מורן

התחלתי לקבל אמברל לפני כ חודשיים גרם לי לפריחה בגוף כעת התחלתי לקבל את המבטרה נשארו לי 7 זריקות בית מרקחת לא מוכן לקבל בחזרה למרות מכתב מהרמטולוג מה עושים

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה