הודעת פרישה מניהול הפורום

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

14/11/2016 | 12:14 | מאת: ד"ר לי-און גלעד

שלום חברים, מבקרים מזדמנים ואורחים חוזרים, לאחר שנים רבות של שירות לציבור חולי הפסוריאזיס במסגרת הפורום, ולאור שינוי שחל במהלכן בתחומי העיסוק הרפואי שלי החלטתי לפרוש מניהול הפורום ולפנות אותו לטובת רופא עור אחר - שייבחר ע"י הנהלת האתר. אני שמח שיכולתי לעזור ולהוות מענה לפניותיכם ואני מקווה שבמרבית המקרים לפחות - לשביעות רצון כל הפונים. אני מאחל לכולכם הפוגות ארוכות ובריאות שלמה. שלכם ד"ר גלעד

15/11/2016 | 02:35 | מאת: משה

ושוב תודה רבה לך על כל מה שעשית עד היום. אין לך מושג עד כמה עזרו והרגיעו התשובות המדויקות והבהירות שלך.

16/12/2016 | 19:00 | מאת: ענת

תודה לך דר גלעד על מענה מקצועי , שרותי וסבלני . עזרת להרבה חולים כמוני לשאלות רבות (אצלי זה פסוריאזיס)ומגוונות דרך צלחה בהמשך דרכך !

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה