שלום ד''ר לי-און. היום התבשרתי שיש לי פסוריאזיס.

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

31/10/2016 | 23:27 | מאת: גלי

מזל טוב.. הרופא נתן לי כדורים פעם בחודש ל-3 חודשים ונגד הגירוד רציתי לשאול איזה שמן/משחה/קרם לחות אתה מכיר למרוח עד שיעבור לי והאם אתה יודע אם הם קיימים בכמויות גדולות 700 מ''ל עד 1 ליטר. אני צריכה למרוח את כל הגוף פעמיים ביום לכן.. הרבה תודה

31/10/2016 | 23:47 | מאת: גלי

ועוד שאלה ברשותך: הייתי בטוחה שהמחלה פרצה בגלל לחץ. אני נמצאת בלחץ קשה מאוד..הרופא אמר לי שהמחלה לא קשורה ללחץ..מדובר ברופא מאוד טוב.. מאוד מוזר בעיני..מה דעתך.. תודה

14/11/2016 | 12:08 | מאת: ד"ר לי-און גלעד

1. פסוריאזיס היא אחת המחלות בה מוכח בצורה הכי ברורה קשר בין מצבי מתח, עצבנות, עייפות וכיוב' והחמרה/התפרצות 2. לא ברור לי מה הטיפול שקיבלת (הכדורים) פעם בחודש 3. כל שמן רחצה כגון בלנאום פורטה, אמול פורטה, שמן רחצה של ליפיקאר, שמן רחצה לתינוקות של ד"ר עור וכיוב' הם תחליפי סבון מעולים השומרים על לחות העור. בנוסף תכשירי לחות עשירים כגון יו לקטין פורטה, ליפיקאר, או כל קרם לחות נוח אחר. כולם מגיעים גם באריזות גדולות. 4. ממה שכתבת לא ברור אם הבנת שמדובר בבעיה כרונית שהחלמה ממנה אינה אפשרית נכון להיום. אפשר בהחלט לטפל ולהשיג הפוגות, אפילו מלאות וממושכות אבל החלמה אמיתית בינתיים - אין.

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה