שלום ד''ר לי-און. בחודש האחרון יש לי פריחה בכל

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

04/10/2016 | 01:30 | מאת: גלי

הגוף חוץ מהפנים. גם בקרקפת. זה כנראה סוג של פסוריאזיס. לפני כ-5 שנים קרה לי דבר דומה. כנראה בגלל שאימי נפטרה. הייתי בלחץ רב גם בגלל דברים אחרים. ברור לי שזה היה מהלחץ. גם עכשיו זה כנראה מלחץ רב. יש לי תור לרופא עור רק בעוד שבוע. בינתיים אני סובלת מגירוד מאוד מציק האם ניתן להקל בינתיים. תודה רבה

04/10/2016 | 09:48 | מאת: ד"ר לי-און גלעד

הדבר הראשון והיעיל ביותר הוא סיכוך העור בשמנים ותכשירי לחות. רצוי אחרי אמבטיה במיים פושרים עם שמן אמבט. להפחית ואף להפסיק שימוש בסבון ובמקום להשתמש בשמני רחצה ומייד לאחר האמבטיה לסוך את העור הלח בתכשירי לחות עשירים. חזרה על הטיפול הזה מספר פעמים ביום יכולה להניב הקלה משמעותית.

05/10/2016 | 05:38 | מאת: גלי

האם משחה דיפרוסאליק יעילה. הרופא נתן לי אותה לפני כמה שנים קראתי היום באינטרנט על שמן המפ מזרעים של קנאביס שמאוד עוזר. שמעת על זה? אם לא, האם להשתמש בכל קרם לח תודה וסליחה. פשוט אני מאוד סובלת מזה. האם זה כתוצאה מלחץ נפשי קשה אגב לא קיבלתי את תגובתך לאימייל שלי

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה